søndag den 16. februar 2014

Endomondo - din nye træningsdagbog

"Han kører som et æsel på speed" Miklas trak som en gal da vi lukkede op for farten på den anden side af Hellerup for at undgå ydmygelse på de sociale medier.

Det er åbenbart ikke kun min gamle far hjemme i Sønderjylland der har hørt om vores lille projekt Baghjul. Endomondo havde i løbet af ugen været inde og lurer lidt på vores facebookside og dermed blevet enige om at de drenge helt klart manglede lidt oprejsning efter den famøse "rent ud sagt, lorte tur" sidste uge.

Med et Premium-medlemskab og tonsvis af energibarer i baglommen, gik turen i morges mod det Nordsjællanske idyl.
Miklas og jeg havde allieret os med Morten Togo som er en god ven af holdet, som i øvrigt er i fuld gang med forberedelserne til en halv ironman. (En invitation, som i bund og grund nok kun havde den bagtanke, at han kunne trække os gennem den 66 km lange tur.)

Den forhåbning skulle hurtigt vise sig at tage fejl, efter blot 20 km begyndte han allerede at spørge som de små irriterende unger på bagsædet af bilen om hvor langt der var igen. Så kunne jeg jo så fint hive min Iphone op af lommen og se på min nye Endomondo app og fortælle den store, hurtige langsomhed at der stadig var små 50 km igen :) (vi håber at se dig igen på søndag, Morten)

Endomondo-appen var med os hele vejen og med jævne mellemrum lød der fra en meget smuk, yndig og fløjlsblød stemme at vi gjorde det super godt, og kørte med en rigtig fin fart (det sidste passer ik)
Appen er super anvendelig og meget brugbar til vores cykeltræning, via GPS fortæller den om vores hastighed og ikke mindst om hvor ruten fører hen, så selv den mest stedforvirret cykelrytter kan forstå det :)

Vi havde en fantastisk oplevelse med Endomondo appen og kan klart anbefales til alle andre sports udøvere der ønsker struktur og succes med sin træning. 

Følg vores turer og brug af appen i vores gruppe.   #Baghjul http://www.endomondo.com/teams/14347655Vi takker meget for medlemskabet og vil med god samvittighed nu nyde en god kop kaffe og en fastelavnsbolle på sofaen. 


God søndag!

Miklas og Sune

Ingen kommentarer:

Send en kommentar