mandag den 19. maj 2014

Skjoldenæsholmløbet 2014 - med #Baghjul til start


Igår var en fantastisk dag for Baghjul. Tre af os, Allan, Sune og Kean, var til start i det 145 kilometer lange cykelløb, Skjoldenæsholmløbet, der starter og slutter i Roskilde.

Efter deltagelsen i Grejsdalsløbet, forrige søndag trængte vi til en tørvejrsdag, og Gud må have hørt vores bøn - hold da op et fantastisk cykelvejr at køre i! Dejlig lunt vejr, uden at være for varmt og tørvejr hele vejen til mål. Hvad mere kan man forlange??

Der blev kørt stærkt allerede fra første kilometer og helt til den sidste. Vi sad alle med i store grupper med nogle tunge drenge der kunne træde til, hold da op, den fik ikke for lidt.. Det føltes nærmest som at køre rigtig cykelløb, hvor gennemsnitsfarten ikke blot var høj, men der også blev kørt på og i mod hinanden! At se de store felter i fjernsynet køre fra side til side på vejbanen når sidevinden rammer, ser det fascinerende ud, men at sidde midt i det hele og se foran sig hvordan gruppen bliver strukket ud og snoer sig fra side til side med 45 km/t, det er en vanvittig følelse, der giver sug i maven og adrenalin i kroppen.

Denne søndag var en succes for os alle tre, og ingen af os havde troet vi var i stand til at køre så godt. Vi kom alle tre godt under 4 timer på de 145 kilometer. Det giver gode points på selvtillidskontoen, og det har vi brug for de sidste stykke inden La Marmotte - vi er ved at være klar!!!

Tak til alle jer der læser med, og støtter op omkring vores vej og projekt - i bærer os frem mod de franske bjerge! Husk man altid kan donere et lille beløb til vores indsamling - så bliver vi så glade!! ;-)

God dag til alle, og nyd det lækre vejr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar