søndag den 22. juni 2014

En lille fortælling....

Vi skruer tiden tilbage til 22. november 2013, klokken er 04.38 og jeg er på vej hjem fra WoodWoods julefrokost, slingrende ned af Istedgade cykler jeg koncentreret som aldrig før, for at holde balancen - velvidende om at dette var min absolutte sidste druktur inden jeg 7 måneder senere skulle deltage mit livs største oplevelse.
Den kommende uge gik overraskende godt, ingen alkohol og bum det kørte bare. Lige indtil jeg første gang for alvor skulle stå prøven, den årlige julefrokost i drengegruppen stod for dagen og det hele var arrangeret med snaps, sildemadder og masser af iskolde pilsnere. Da jeg første gang takkede nej til både øl og snaps kunne jeg godt mærke en vis form for skuffelse og tanke fra de andre drenge "jaja, lad os nu se - det holder han aldrig!! typisk ham at gøre sådan noget" Men sandheden er at jeg overlevede julefrokosten uden at have indtaget så meget som en enkel pilsner - jeg vidste at jeg måtte starte tidligt for at være mere modstandsdygtig overfor gruppepresset fra fodboldholdet når sæsonen startede op i marts måned..
For at gøre en lang historie kort - så har disse 7 måneder uden alkohol virkelig rykket, både formmæssigt men også personligt.

Jeg har været glad for opbakningen fra mine venner, familie og bestemt også min dejlige kæreste, der til tider har været pænt meget ude af den, fordi jeg prioriterede mine cykelture højere end at pleje hende og forholdet.

Jeg er meget taknemmelig for at kunne stå her 7 måneder efter med en god sum penge, som venner, bekendte, familier og mange andre har valgt at donere til foreningen Familier Med Kræftramte Børn.
Vi har ikke været helt alene om dette, sideløbende med vores cykelprojekt har vores gode ven Morten Ravnkilde fra Cykeltøj-online fået produceret det fedeste cykeltøj som vi på holdet er meget beæret over at køre rundt i og samtidig vise vores støtte til foreningen FMKB.
Det var virkelig været et givende projekt og er sikker på at #baghjul vil fortsætte som et fremragende og aktivt cykelhold fremover - et hold hvor alle er velkomne.

Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne sende en stor tak til mit fodboldhold, FB Frederiksberg XV der trods protester i starten om min hjernedøde idé om at skulle cykle i alperne og sige fra til alkohol, alligevel har kunne holde mig ud og støttet op om dette projekt. Vi har på holdet samlet et meget beskedent beløb sammen under gårsdagens afslutningsfest - hvilket jeg er dybt taknemmelig overfor :)

Spred budskabet og STØT OP om et projekt der gavner mennesker der blot drømmer om helt almindelige problemer.

Sune


1 kommentar:

  1. Sune, vi skal nok klare den. Når vi kæmper mod alperne, ved vi, at det ikke er alkoholen eller de søde sager, der får det til at gøre nas.
    Op skal vi nok komme - det handler blot om at tro på det. Det er svært at overbevise andre om ens fortræffeligheder, hvis man ikke selv er helt overbevist.
    GO, GO, GO!

    SvarSlet